Thom + Fred | The sky is the limit (of iets lager misschien)
15874
post-template-default,single,single-post,postid-15874,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

The sky is the limit (of iets lager misschien)

The sky is the limit (of iets lager misschien)

Al een tijd is Sheila bezig met het opleuken van het dakterras van haar huis. Ze raakte geïnspireerd door haar reis naar Mexico in virusvrije tijden. Maar, er kwam een kink in de kabel: door lekkage aan het dak moest het dakleer over de gehele oppervlakte van het pand vervangen worden. Een flinke klus, in plaats van het dakterras opleuken moest het worden afgebroken. En door stormachtig weer vond dit alles niet plaats in september 2019 maar in begin 2020.

Nadat de dakbedekker het pand had verlaten werd het tijd om het terras weer op te bouwen. En bij voorkeur compleet anders uiteraard. ­čśë Het idee was een solide hekwerk, een stevige pergola met daarop deels een schapenhek ter onderbreking van de felle zon (schapenhek, we mogen het woord eigenlijk niet meer zeggen, zo vaak is het gebruikt de afgelopen weken). En alles is zwart gebeitst. Geen straf in het prachtige weer van de afgelopen weken. We zijn er een graadje door verbrand.

Van het uiteindelijke resultaat nog geen (goede) foto’s. Na afloop van de werkzaamheden dwaalden onze hoofden af naar koude wijntjes en Aperol Spritzen. Het belooft deze week wederom prachtig weer te worden, dus we hebben een opdracht: foto’s maken van het terras en hier op de website posten.

Geen reactie's

Geef een reactie