Thom + Fred | Scherpschutter
15829
post-template-default,single,single-post,postid-15829,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Scherpschutter

Scherpschutter

Daar waar het interieur gestyled dient te worden, kunnen wij te hulp schieten. Daar waar dat gestylede interieur gefotografeerd dient te worden, kan Peggy Saffrie een helpende hand bieden. Bij de beslissing om je huis in de verkoop te gooien komen een hoop zaken kijken. Terwijl jij al op Funda.nl browst, geef je de styling en interieurfotografie gewoon uit handen. We werken samen met Peggy, die zich naast interieurfotografie ook schuldig maakt aan conceptual fine art photography. Neem een kijkje op haar website.

Geen reactie's

Geef een reactie