Thom + Fred | Mister Mortgage
15810
post-template-default,single,single-post,postid-15810,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Mister Mortgage

Mister Mortgage

Nog niet zo heel lang geleden werd Mister Mortgage geboren. Mister Mortgage biedt financieel advies aan expats en is binnen afzienbare tijd gegroeid. Ze barsten uit de ruimte waar ze op het moment werken en dus wordt er binnenkort verhuisd van de eerste etage naar de begane grond aan de Prinsengracht in Amsterdam. Ons is gevraagd te helpen bij de inrichting. Er zijn specifieke, ergonomische wensen maar ook voorkeuren voor een bepaalde stijl/sfeer. Een leuke uitdaging voor Thom + Fred. Kort voor de jaarwisseling hebben we gas gezet op het project. De visgraatvloer werd tussen kerst en oud & nieuw gelegd door de eigenaar van het pand, die extreem veel van klussen houdt. Superhandig. Shoppinglists werden opgesteld, leveranciers werden gebeld. Zodra dit project vorm gaat krijgen en we met de afstijling bezig zijn volgen er meer foto’s!

Geen reactie's

Geef een reactie