Thom + Fred | Zwevend beton
15794
post-template-default,single,single-post,postid-15794,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Zwevend beton

Zwevend beton

Op een mooie zonnige dag in oktober was het dan zo ver: het aanrechtblad en de -stollen werden geleverd in een apartement aan het Vondelpark en aldaar geinstalleerd. Dat bleek nog een hele klus, want het apartement is op de tweede woonlaag. Het blad kon absoluut niet via de entree en trap en moest dus door het raam naar binnen worden getakeld. Doodsangsten hebben we uitgestaan, maar de mannen van KokBeton hebben een fantastische klus geleverd: het blad ligt op de keuken. Het blad is 3,60 m. lang en weegt rond de 250 kilo (als ik het me goed kan herinneren). Niet een project wat je even met z’n tweetjes uitvoert met goede afloop. Kijk hier voor het uiteindelijke resultaat!

Geen reactie's

Geef een reactie