Thom + Fred | Lopende zaken
15763
post-template-default,single,single-post,postid-15763,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Lopende zaken

Lopende zaken

In afwachting van de nieuwe kleur van het jaar neuzen we in de winkels waar we graag inspiratie opdoen. We zijn bezig met het restylen van een woonkamer en -keuken in Amsterdam. Het is dus van belang dat we up to date zijn (en verversen we e.e.a. in onze eigen woningen omdat we er tóch zijn).
Volgende week wordt de nieuwe keuken gemeten en drie weken later het nog te bouwen keukenblad gemonteerd en afgewerkt.
Daarnaast is ons gevraagd een wel heel bijzondere ruimte te herinrichten. We zouden heel graag willen maar kunnen hier helaas nog niets over mededelen! Hopelijk horen we hier deze week meer over. Superspannend!

Geen reactie's

Geef een reactie